Rromano kidipen al mercadillo de La Marina

Amb l’objectiu d’explorar la memòria de les transformacions del paisatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha organitzat una segona sessió de Rromano kidipen al mercat dels diumenges del barri de La Marina. Es tracta d’un barri on la comunitat gitana s’ha establert des de fa molts anys i que ha patit durs processos de transformació que han donat lloc a la demolició dels barris d’habitatge informal i a l’expropiació de l’accés a la platja de Can Tunis i a eradicació dels sabers del mar.

Partint de materials fotogràfics conservats a l’Arxiu de Sants-Montjuïc i de l’arxiu del Centre d’Interpretació de la Ciutat des de la Barraca, hem pogut constatar amb les veïnes que la memòria del pescadors de Can Tunis està ben viva.

Aviat seguirem estirant del fil de la memòria del litoral i dels seus presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.