Que és La Suculenta?

La Suculenta és una cuina i menjador ubicada al Casal Cívic Bellvitge (antic Casal de Gent Gran), on cuinem, creem, compartim i fem comunitat elaborant menus diaris amb productes ecològics, de proximitat i a preus populars.

La Suculenta neix impulsada per Keras Buti amb la voluntat d’obrir espais culturals comunitaris a partir de pràctiques i espais històricament feminitzats —com és el cas de la cuina— i construir alhora alternatives econòmiques en clau ecofeminista i de sobirania alimentària des dels barris populars. La Suculenta també té per objectiu sumar-se al procés, impulsat per la Generalitat, de transformar els Casals de Gent Gran en Centres Cívics i Comunitaris. Per fer-ho volem aprofitar el potencial socialitzador de les seves cuines i menjadors, reactivant-los amb diverses accions que possibilitin un nou model de menjadors populars i agroecològics, i que siguin alhora espais de relació i creació cultural comunitària.  

Ens trobaràs a l’Avinguda Amèrica, 61, de Bellvitge (l’Hospitalet) de dilluns a divendres de 9 a 16:30 h. Podràs degustar els nostres plats, fer un café o fins i tot probar els nostres pastissets boníssims.