QUÈ ÉS I COM FUNCIONA

QUÈ ÉS

Keras Buti és una cooperativa de consum per a la distribució i venda de productes agroecològics i de proximitat (produïts al Parc Agrari del Baix Llobregat) en el marc de l’Economia Social i Solidària (ESS).

El consum d’aliments agroecològics beneficia el medi ambient, la nostra salut i té cura perquè la producció d’aquests aliments es realitzi en condicions laborals dignes. Reduir quilòmetres de transport, evitar intermediaris, eliminar pesticides, tracte humà amb la pagesia… vol dir apostar per un altre model de consum; un que posa la vida al centre i el repte és el fer-lo accessible a la butxaca de totes sense que precaritzi el treball al camp.

Les verdures de la cooperativa són produïdes a la finca de Les Cabasses, al Parc Agrari de Sant Boi.

Actualment formem part de la cooperativa més de 60 socis i sòcies.

 

COM FUNCIONA

Per formar part, es fa una aportació inicial com a sòcia de 10 € i una quota anual de 25 €. La cooperativa funciona actualment amb un sistema de cistelles tancades preparades pel productor en funció dels productes de temporada disponibles, que es pot ampliar amb productes addicionals.

Les cistelles es distribueixen quinzenalment a 5 punts de recollida situats a L’Hospitalet (Bellvitge, Sant Josep, Collblanc-Torrassa, La Florida) i Barcelona (la Marina).