Com fer-te sòcia

Actualment, la cooperativa té dues modalitats de sòcies diferenciades pel tipus de consum que aquestes vulguin fer, tant en aliments com en espai físic.

 

Sòcies Cuidadores

Com a soci-sòcia cuidadora rebràs quinzenalment un llistat amb els productes de temporada que trobaràs a la cistella, elaborada pel nostre productor al Parc Agrari del Llobregat: L’hort de l’eriçó. D’aquesta llista podràs escollir entre la cistella gran (16 €) i la cistella petita (12 €) i escollir i recollir-la al node que et vagi millor.

Per a ser una sòcia en aquesta modalitat has de fer un pagament de 25€ anuals (2€/mes aprox.) que serveixen per fer front a les despeses de transport i gestió d’aquests productes.

 

Socies Consumidores

Per ser una sòcia en aquesta modalitat has de fer un únic pagament de 10€, que serviran per ajudar-nos a créixer plegades i poder continuar aportant coneixements i activitats a la col·lectives.

Amb aquesta quota inicial ja podràs consumir a la botiga i comença a participar de les assemblees.

 

Si vols saber més de la cooperativa, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre les cistelles de verdures i fruites, les sortides al camp, els preus populars, etc.

Contacte: kerasbuti@gmail.com | 641158191 

Uneix-te per posar la sostenibilitat de la vida al centre!