Passejada en bici pel Parc Agrari del Llobregat

L’Henbici és un projecte impulsat des de l’entitat ecologista La Saboga per promoure i fomentar l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible a L’Hospitalet.

Aquest diumenge 28 d’abril ens proposen fer una passejada en bici pel Parc Agrari del Llobregat, on es conreen les verdures que consumim a la Cooperativa Keras Buti. Perquè no només hi ha una altra manera, més justa i sostenible, de produir i consumir aliments, sinó també altres de moure’ns i relacionar-nos amb el territori!

Sortirem a les 11 h de La Saboga (Avda. Europa, 176, Bellvitge, L’Hospitalet) però si voleu, podeu venir a les 10 h per posar a punt la vostra bici gràcies als companys de L’Henbici. La ruta discorrerà per asfalt i terra. Si no teniu bicicleta, o en teniu però no és adequada, podeu contactar amb L’Henbici enviant un correu a: lhospitaletenbici@gmail.com i miraran de proporcionar-vos-en una.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.