Presentació del diccionari romanó il·lustrat a La Florida

El dissabte 13 d’abril a partir de les 11 h presentem a la Biblioteca La Florida el diccionari romanó il·lustrat que vam editar a finals de l’any passat amb l’Institut Escola Gornal, i en el qual van col·laborar nens i nenes de l’escola, des de P3 fins a 6è, així com persones adultes convidades a participar (Adolfo Allue, Jorge Blasco, Azul Blaseotto, Lola Lasurt i Vicente Ochoa). El diccionari compta amb textos de LaFundició, Assoc. Lacho Baji Cali i Carlos Muñoz (traductor del diccionari i un dels pocs estudiosos de la llengua romaní a l’estat espanyol), i compta amb disseny de Hijos de Martín.

Recordar-vos que el proper 8 d’abril és el Dia Internacional del Poble Gitano i que avui divendres 5 de abril estarem a l’Avinguda Carmen Amaya acompanyant a l’Associació Lacho Baji Cali en la celebració. Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.