Diccionari animat de romanó

Durant els dies 4 i 5 d’abril, hem convidat a l’Escola Gornal els nois del projecte Taller Estampa per a què ens acompanyin en el procés de fer una pel•lícula d’animació amb el nostre diccionari il•lustrat. A partir de l’experimentació cinematogràfica, la idea és generar eines de divulgació de la llengua romanó i processos d’aprenentatge significatius per les i els alumnes, així com per l’escola que hi participa. D’aquesta manera, s’ha seleccionat una paraula/concepte per aula de les paraules proposades per al diccionari il•lustrat i s’ha treballat amb la rotoscòpia, amb la truca i amb el dibuix i la pintura animada per a crear petits curts els quals, a través de la mirada i la veu dels nens i nenes, es reflexiona sobre l’univers simbòlic de cada paraula de forma situada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.