Carnet de conduir

Comunitat d’aprenentatge per a millorar l’escriptura i la lectura, mentre et treus el carnet de conduir!
A l’Escola Popular Keras buti formem una comunitat d’aprenentatge per a preparar-nos per a l’examen teòric del carnet B.
Un dels nostres objectius és recuperar espais d’autoformació per fomentar l’autoocupació en el sector de l’economia social i solidària, a més, el carnet B de conduir ens servirà de mitjà per reforçar el nivell d’escriptura i lectura de les participants.
El procés d’aprenentatge s’adapta a les necessitats i ritmes de cada persona, per tal de millorar el nivell d’alfabetització repercutint, no només en aconseguir el carnet, sinó en el teixit associatiu i la participació veïnal.
Les classes van dirigides a dones i homes, siguin de l’ètnia gitana o no. Es treballa sobre la base del coneixement i necessitats de cada persona, animant-los i donant-los suport en cada moment perquè puguin aconseguir el carnet de conduir, una millora de lectura i d’escriptura.

De dilluns a dijous de 10: 30h a 13: 00h a l’associació Lacho Baji Cali al Gornal, C / Vilanova 22.
La participació és gratuïta!!! Només s’ha de pagar el llibre amb la informació útil per l’examen (20€).

T’esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.