La cooperativa de consum Keras Buti arriba a La Marina

 

Potser els productes agroecològics no són tan “macos” com els productes agroindustrials, però són aliments de debò, beneficien els i les pageses, el medi ambient i la nostra salut en reduir quilòmetres de transport, evitar intermediaris o eliminar pesticides. El repte és fer-lo accessible a la butxaca de totes sense precaritzar el treball al camp i per això cal organitzar-se col·lectivament!

Com a soci i sòcia de la cooperativa rebràs quinzenalment un llistat amb els productes de temporada que trobaràs a la cistella, elaborat pel nostre productor al Parc Agrari del Llobregat: L’hort de l’eriçó. Pots escollir entre la cistella gran (16 €) i la cistella petita (12 €) i recollir-la al local de l’Ateneu Popular l’Engranatge (carrer dels Alts Forns, 69, local 8). 

Individualment no és obligatori demanar cistella en cada repartiment, però es necessita un nombre mínim de comandes a cada node de distribució de la cooperativa.

Si ets veí o veïna de La Marina la primera comanda és gratuita*! Si vols saber més de la cooperativa, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre les cistelles de verdures i fruites, les sortides al camp, els preus populars, etc.

Contacte: kerasbuti@gmail.com | 687878781

Keras Buti ja té tres nodes de distribució als barris de Collblanc-Torrassa, Sant Josep i Bellvitge a L’Hospitalet, i a molts altres barris de Barcelona trobem iniciatives de consum cooperatiu. Fem-ho possible a La Marina! Als barris tenim dret a menjar bé. Uneix-te per posar la sostenibilitat de la vida al centre!

Botiga de la sucursal a Can Tunis de la Cooperativa Flor de Maig. Cap al 1920. Originalment Publicada al bloc “Rastros de rostros”.

*Fins a esgotar existències! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *