Aprendre castellà

 

L’Escola Popular Keras buti ofereix des del mes de juny, un espai pera a aprendre castellà al Centre Municipal Ana Díaz Rico dels blocs de La Florida. Les sessions estivals van ser tan exitoses que aquesta tardor s’han engegat dos grups més amb alumnes d’arreu. L’espai està dinamitzat per la Maria, una jove del barri, que s’està formant en pedagogies crítiques. En aquest espai s’aprèn des de l’oralitat a partir d’aquelles coses que són significatives pels i les participants, compartint coneixements i experiències importants pel barri i les comunitats que l’habiten.

Us presentem un vídeo on podreu conèixer millor com són les sessions i les participants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.