Jornada de treball a Les Cabasses

El dissabte 6 d’abril vam participar a una jornada de treball organitzada per LaFundició a Les Cabasses amb les veïnes de La Florida i sòcies de la coope per donar un cop de mà als pagesos de L’Hort de l’Eriçó. Ens vam repartir les diferents tasques: collir cebes, regar a mà a causa dels talls d’aigua reiterats i sembrar llavors als planters. Per a finalitzar la jornada, vam dinar totes juntes. Aquestes trobades són una oportunitat per compartir coneixements entre veïnes en relació a l’agricultura i l’alimentació, vincular el consum amb la producció, el camp i la ciutat… En definitiva, una manera de fer passar pel cos i l’experiència les relacions socials i ecosistèmiques que configuren el territori agropolità del baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *