Fem compost, fem un hort

Des d’ara i fins al juny organitzem un seguit de tallers per aprendre a compostar i a fer un hort, acompanyades per l’Aurora Serra Canti (enginyeria agrícola, formadora i dinamitzadora en horts i col·laboradora de Tarpuna), aprendrem com construir una compostera de fusta que gestionarem col·lectivament. Entre totes podrem gestionar els nostres propis residus tancant així el cicle de la matèria orgànica, fent dels carrers llocs amb flors i verdures!

Alhora aprendrem les nocions bàsiques per tenir una bona horta ecològica, orgànica i natural, amb taules de cultiu (no al sòl). Aprendrem a posar en marxa una taula de cultiu, des de les mescles de terra fins a com plantar llavors o planters. D’aquesta manera sabrem com cultivar i gestionar col·lectivament l’hort, compartint cadascuna el seu coneixement i experiència.

Els tallers són oberts però les places són limitades i cal inscripció prèvia! Pots apuntar-te enviant un correu a: hola@lafundicio.net 

Els llocs i horaris disponibles són:

 

Casa de la Reconciliació

FEM COMPOST I FEM UN HORT 

Dimarts — 16.30 a 18.30 h

Inici: 28 d’abril (7 sessions)

 

Prado 11 (LaFundició)

FEM UN HORT

Divendres — 11 a 13 h

Inici: 30 d’abril (4 sessions)

A banda d’aquests tallers oberts, organitzem diversos tallers adreçats a persones i col·lectius específics, com l’alumnat de l’Institut-Escola Gornal, amb el que farem compostatge i hort, els equips de les cuines dels Casals Cívics de l’Hospitalet-Centre i Bellvitge o l’equip del programa de criança Jugar i descobrir del Casal Cívic de l’Hospitalet-Centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *