logo

II Jornades Xarxa de comunitats de memòria
29.4.19


 
Els propers dies 3 i 4 de maig, a El Born CCM, organitzem les II Jornades de la Xarxa de comunitats de memòria. Les jornades són una ocasió per compartir els processos de treball iniciats des de les perspectives prèviament identificades (feminismes, gitanitat, migracions, paisatge i arxius) i treballar-ne la imbricació i l’articulació entre si. Un espai per reflexionar, de forma col·lectiva, sobre les necessitats i potencialitats de la Xarxa de comunitats de memòria; i on pensar des de la pràctica a partir de dos tallers: un primer sobre l’escolta i la memòria, i un segon sobre els paisatges passats de la Barceloneta, a través de la cuina.
 
Les jornades seran una molt bona ocasió per donar continuïtat als processos de recerca encetats, per continuar pensant l’organització i funcionament de la pròpia xarxa i per avançar en l’organització de la Trobada Memòria Viva que tindrà lloc a l’octubre de 2019 al mateix Born CCM. 
 
Volem destacar l’oportunitat de participar en els tallers a càrrec del col·lectiu internacional Ultra-red i de la Marina Monsonís en col·laboració amb el Grup de dones del Casal de Gent Gran Mediterrània.
 
Podeu consultar el programa complert i inscriure-us visitant la pàgina de Cultura Vivahttp://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/jornades/cultura-viva-2019/programa/maig/ii-jornades-de-treball/
 
Us hi esperem! 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.