logo

Economia Feminista i Economia Solidària: Punts de contacte, potències i reptes
7.12.15


Seguim amb la programació regular d’activitats al nostre espai físic: el proper divendres 11 de decembre a les 17:00 h. us convidem a la xerrada Economia Feminista i Economia Solidària: Punts de contacte, potències i reptes a carrer Prat, 11 bxos..

Des de diferents espais de trobada dels moviments socials, culturals i educatius de l’Hospitalet s’ha parlat de la necessitat d’analitzar les pràctiques i dinàmiques que es donen als mateixos des dels paràmetres que proposa l’economia feminista. Volem col·laborar al desenvolupament d’aquesta reflexió amb l’organització d’aquesta sessió coordinada per Elba Mansilla i esperem es done un diàleg fructífer per a un grup heterogeni de pràctiques de la ciutat.

Elba Mansilla és sòcia des de 2005 de la cooperativa La Ciutat Invisible. Ha desenvolupat tasques que van des de la recerca i el disseny d’activitats formatives en l’àmbit de l’economia cooperativa i el gènere, fins a la producció d’esdeveniments (jornades, fires, presentacions de llibres, recitals poètics, tallers, grups de lectura … ), així com campanyes de comunicació combinant els formats tradicionals i les noves pràctiques comunicatives en xarxa.

Cartel Economía Feminista

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.