[Ràdio] ‘Música’ | Programa especial

Home / Portfolio / [Ràdio] ‘Música’ | Programa especial

Progama música Des dels blocs

Una nova entrega dels programes especials de ràdio realitzats durant el passat estiu als blocs de La Florida en el marc del procés de treball Des dels blocs, un espai obert de creació, reflexió i organització al voltant de la producció col·lectiva de discurs, representacions i pràctiques culturals col·lectives.

Parlem en aquesta ocasió sobre la música en els blocs. Ens acompanyen Alberto Vergé, cataor; José Andrés Gómez «el Culebra», membre de Sur d’Akí i professor de guitarra al Centre Municipal Ana Díaz Rico de La Florida; Rubén García i Matías Gómez, guitarristes i alumnes de José Andrés Gómez; i Daniel Granados, guitarrista, membre de grups com Tarántula o Flamaradas i actualment director del programa Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona.

Parlem sobre la música, i en particular sobre el flamenc, i la seva vinculació amb la vida als barris, i més específicament amb la vida en els blocs de la Florida. Com s’imbrica la música a la quotidianitat? Què pot aportar la música a la vida individual i col·lectiva?

Puntúa de 0 a 5 estrellas en qué medida estás de acuerdo con estas afirmaciones (donde 0 significa “Totalmente en desacuerdo” y 5 “Totalmente de acuerdo”):

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.