BITÀCOLA TALLER DE MOBLES DE CARTRÓ

Aquest taller és difícilment describible amb paraules. Són d’aquestes coses que has d’estar per a captar el desbordantment meravellós de la trobada entre Tallers Bellvitge i la gent del mercat de la Florida.

Una parada petitona va recollir el taller de construcció de mobles, ecològics (cartó i cola) i súper resistents. Tamborets i taules fetes de forma col·lectiva amb molt d’amor i voluntat, es van fabricar i van exposar per tot el mercat.

Aquí compartim algunes de les fotos amb els nostres models de luxe.

Al seu torn, van portar quadres que vam mostrar en nostra paradita, van vendre i van regalar a algunes de les paradistas pròximes. Si t’interessen, només has d’escriure’ls aquí per a informar-te: http://www.tallersbellvitge.com/es/contacto

L’objectiu de Tallers Bellvitge és constituir una alternativa real d’aprenentatge i qualificació professional per a les seves treballadores… i és que recordem que queda molt camí per restituir; en 1999 només el 5% de persones amb síndrome de Down estava treballant; en l’actualitat en aquest centre treballen 84 persones amb capacitats no normatives. En aquest paradigma de progrés social, ens posem a la feina per a apostar per entorns socials dignes i amables per a totes?

Altres maneres de fer i consumir fora de la norma, són possibles. Atreveix-te a provar-los 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.