BITACOLA PLA D’EMPRESA

Els dies 15 i 22 es van obrir un parell de sessions per a posar les ments a pensar juntes i aprendre a dissenyar el que es coneix com a Pla de Viabilitat.

Aquest “Pla” ens permet posar sobre paper i començar a escriure quin tipus de projecte tenim en ment, amb qui, quan i on, especificant al màxim per a entreveure què necessitem per a què sigui rendible.

Les iniciatives que van assistir als tallers venien amb algunes idees més treballades que unes altres, però amb la necessitat de fer aquest exercici de posar-se a detallar-les. Només entre totes és que vam anar aprenent quins punts forts havíem de potenciar i on es necessitava del suport mutu. Començar un projecte no és fàcil… a més que portis bones companyies 😉


Per a aquesta Comunitat d’Aprenentatge hi ha temes bàsics per a les seves iniciatives que van afectar en les mateixes jornades: compatibilitzar la criança amb el treball, aprenentatges, vocació de servei públic… i la necessitat que guanyar-te la vida serveixi de palanca per a regular els papers com a “ciutadania amb drets”. Mentre la canalla rondava pel mercat, els dubtes laborals, econòmiques, estructurals s’anaven compartint.

Aquestes jornades només han estat un inici generant xarxa de intercooperación a la ciutat.

Continuarem posant-nos a la feina pròximament! Us mantindrem informades 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.