Amb les mans a la massa: cuinem arepas

El Trajín baixa persiana per vacances!

Després d’uns intensos mesos, agafem maleta i camí per a descansar i agafar energia de cara a setembre.

I per a celebrar tota la vidilla que, amb entitats amigues, hem activat en el mercat, ens anem acompanyades de MigrESS, els qui donen lloc al fet que posem les mans en la massa i juntes posem els ingredients per a una xerrada basada en com conviu el migrant amb els mercats, l’Economia Social i Solidària,… Prepararem unes riques arepas perfectes per a assenyalar un punt i seguit aquest últim dissabte de juliol.

L’Associació Migració i economia social i solidària MigrESS porta dos anys incidint en el teixit de l’ESS per incloure la interculturalitat i l’antiracisme dins els seus valors. Ha estat col·laborant amb l’Ateneu de Coòpolis duent a terme tallers de sensibilització dirigides a persones migrades per donar a conèixer els principis de l’ESSC i oferir assessoria a iniciatives que vulguin constituir-se com a format associatiu o cooperatiu i accions de sensibilització al teixit local de l’ESSC en relació a la necessitat d’introduir una perspectiva intercultural i diversa a les seves organitzacions.

Per tot això, i per a parlar amb elles per a saber més i millor en com apostar per una economia al servei de les necessitats de les veïnes, ens veiem aquest dissabte.

Anima’t a cuinar juntes receptes d’on sortiran moltes històries!

T’esperem 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.