Taller Cuina del Camerún

Aquest divendres 12 de juliol, de 17 a 19.00h, muntem el Trajín de nou obrint espai al menjar camerunès!

Un taller que donarà el Bekas del projecte BBGP en el mercat de Collblanc (estarem enfront de l’entrada de la parada d’autobús). Aquí aprendrem a cuinar “ndolé”, el plat preferit de camerún, al mateix temps que podrem compartir sabers culinaris i culturals sobre aquest país.

Què ens connecta? què tenim en comú des del menjar? què es cuina mentre cuinem? què es cuina en el barri de Collblanc? com es produeix/comercialitza en els mercats de Camerun? quins perfils/comunitats tenen espai visible en els mercats?

Et convidem a aquest espai, un lloc on trobar-nos, conèixer-nos i fer juntes. Anima’t!

*Aquest taller s’organitza en col·laboració amb el Espai Brotes i la XESLH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.