El Trajín en bici

Aquest divendres 28 de juny a les 18 h El Trajín pedala fins al Mercat de Torrent Gornal per a obrir un espai on la bicicleta sigui el motor amb el qual activar altres coses. 

Acompanyades de LHenBici i BiciClot, apugem la persiana a un taller de bicicletes en el qual aprendràs com arreglar el teu propi mitjà de transport (apte per a totes les edats).

Seguidament, ens asseurem a conversar amb BiciClot i LHenBici perquè ens expliquin com van començar, quins projectes estan duent a terme, reptes… i obrir una conversa per imaginar com seria un Hospitalet sense fums, a un altre ritme, i molt més corresponsable amb el seu medi ambient.

Vine’t amb la teva bici, t’esperem!

LHenBici és un projecte de La Saboga, que al seu torn va sorgir del grup ecologista de la ciutat. Aquest cicle sense fi aprofita les trajectòries prèvies i incorpora noves activitats i dinàmiques que continuïn promovent un model de ciutat més verda, sostenible i assequible per a totes. Han pujat la persiana del taller de reparació de bicicletes amb el desig de poder autoocupar-se en el futur. Impulsen, amb una mirada intergeneracional, des de projectes pedagògics per als més petits fins a passejos accessibles a totes les edats.

BiciClot són una cooperativa de treball, un model d’economia social centrat en les persones, democràtic amb vocació de servei, compromís social i mediambiental. Promouen la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per una mobilitat sostenible. Des de 1987 treballen en complicitat amb el territori i les entitats socials, les escoles, instituts, centres educatius,les administracions públiques i els particulars oferint-los cursos de mecànica, cursos per a aprendre a muntar amb bici i circulació segura i un espai de autorreparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.