Mercat d’encantistes de l’autoedició – fira de fanzines

AJORNAT FINS A NOU AVÍS!

ENCARA PODEU INSCRIURE-US ENVIANT UN CORREU A:

edicionescaseras@gmail.com

O OMPLINT EL FORMULARI QUE TROBAREU MÉS ABAIX.

El Trajín, iniciativa impulsada per LaFundició amb el suport dAracoop i de la XES L’Hospitalet, organitza la primera fira de fanzines de L’Hospitalet en un entorn singular: el Mercat del Torrent Gornal. Si vols participar presentant i posant a la venda les teves publicacions:

Envia la teva proposta
abans del 26 de juny a:
edicionescaseras@gmail.com

Diuen les veïnes que els encantistes i els xarlatans explicaven les millors històries, que mentre feien la seva venda ambulant a la porta del mercat, narraven les veritats, les mentides i les ficcions dels barris. Els fanzines són una forma de autopublicar relats al marge d’un altre tipus de mercats, sense passar per la censura i explorant els límits de la imaginació per explicar històries com ningú.

Fanzineges històries de a tant el quilo, relats feministes de temporada, ecologistes de proximitat, contracultura a granel, amb litres d’infantesa, sobre barris frescos del dia o amb ingredients transfronterers?

Vine a presentar-los i vendre’ls al Mercat d’encantistes de la Autoedició! serà el dissabte 29 de juny de 10 a 14 h a les parades del Mercat de Torrent Gornal. Entre fruites, verdures, peixos i vermut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.