Les cures al carrer!

El Trajín surt del mercat per a muntar una conversa oberta amb 3 col·lectius implicats en la lluita i autoorganització pels drets de les dones migrants que es veuen abocades a dedicar-se al treball domèstic o familiar.

Aquest debat ja ha estat posat sobre la taula en anteriors ocasions a la ciutat de L’Hospitalet, on les dones s’han vingut organitzant en agrupacions i a partir d’iniciatives com les que sorgeixen del Espai Brotes (espai de cures por i per a dones) i, especialment a les jornades “Les cures maten?“. No obstant això, la precarització continua tenint nom de dona i ens necessitem juntes per a lluitar per poder portar vides dignes: condicions laborals, regulació papers, xarxes de suport…

Per aquest motiu amb aquest background, el próxim 27 de juny, dijous a les 18.30h en el Centre Municipal Ana Díaz Rico, Norma Véliz de Mujeres Pa’lante, Carmen Juares de l’Associació de Dones Migrants Diverses, i Ana Gómez de Iacta (gràcies a la col·laboració amb MigrESS), treuen les cures a l’espai públic.

La conversa serà dinamitzada per Eva Alba de la cooperativa Espai Brotes.

Perquè els draps bruts es continuen rentant dins de casa i qui els sol haver de netejar?
Com unir-nos a grups de suport mutu i organitzar-nos de cara a lluitar per uns drets laborals que encara brillen per la seva absència?
L’Economia Social i Solidària pot ser un espai des d’on fer front a la Llei d’Estrangeria? Com?

Des de la perifèria, lloc de migracions rurals i transnacionals, convoquem un espai de trobada per a parlar sobre com acabar amb la feminització, racialización i explotació del treball de cures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.