Desfilada de Taller de Costura Mujeres Pa’lante

Aquesta setmana la dediquem a les labors tèxtils que les companyes de Mujeres Pa’lante teixeixen en el seu taller de costura.

-> El dimarts 14 de maig, a les 10h es comença un Taller de “vora”: pots acostar-te amb la teva faldilla o pantalons per a aprendre a arreglar-te’ls en companyia d’altres veïns i veïnes.

-> El divendres 17 de maig, a les 18h presentarem el projecte El Trajín alhora que celebrem les peces de roba que han dissenyat i cosit en el seu taller amb una Desfilada de roba, sempre amb una mica de festeta, amb menjar i música.

El taller de costura és un espai de trobada i suport entre dones migrades, on des de la diversitat de les dones s’aprèn a fer i desfer patrons preestablerts; a embastar espais juntes, remendant solituds, i revestint-se a una mateixa i a la família de cures. I com no es dóna puntada sense fil, a poc a poc broden les bases del que pot assegurar les seves condicions materials de subsistència.

Participa d’aquest fer conjunt i festiu en el mercat de Torrent Gornal.

T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.