Projecció i debat sobre el documental DIOM (10 maig)

El pròxim divendres 10 de maig, a les 18 h projectem el documental DIOM en el Centre Municipal Ana Díaz Rico… i és que des de la cooperativa Diomcoop han sabut trobar una fórmula per a fer accessible l’Economia Social i Solidària a les comunitats migrants més vulnerabilitzades.

Diom és una parraula wolof que dóna nom a l’enteresa, al coratge i a la força interior. És el diom amb el que centenars de persones s’aixequen cada matí i defensen la seva dignitat en un context legal migratori que els exclou de la societat on viuen.

A Barcelona, un grup de manteres i manters s’aventura a posar en marxa un negoci de venda ambulant impulsat per l’Ajuntament. La cooperativa intentarà oferir treball digne i documents legals a persones en situació irregular en la ciutat. Aconseguiran tirar endevant?

DIOMCOOP és una cooperativa d’iniciativa social que vol donar resposta a les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de persones immigrades en situació de vulnerabilitat, abans dedicades a la venda ambulant, a la ciutat de Barcelona… Això és possible a L’Hospitalet?

Vine i participa en la xerrada posterior amb elles i ells!

“DIOM, un relat sobre la dignitat, una invitació a recuperar la humanitat com a eina de canvi i de cerca de solucions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.