Classes de castellà _ Dijous _ Mercat Torrente Gornal

En aquesta ocasió muntem el Trajín amb l’Escola Popular Keras Buti, un espai on volem explorar les maneres en què el coneixement i la cultura poden articular-se amb formes d’economia que posin el sosteniment i la reproducció de la vida al centre.

L’Escola Popular Keras Buti ofereix des del mes de maig un espai per a aprendre castellà al Mercat Torrente Gornal (Florida-Torrassa) cada dijous al matí en dos torns, de 10 a 11h i d’11 a 12h i a la Biblioteca Florida cada dimarts també en dos torns, de 10 a 11h i d’11 a 12h.

L’espai està dinamitzat per la Wassima, una jove del barri de la Florida. En aquest espai s’aprèn des de l’oralitat a partir d’aquelles coses que són significatives pels i les participants, compartint coneixements i experiències importants pel barri i les comunitats que l’habiten. Les classes són per a gent que necessiti aprendre castellà des del nivell bàsic.

Us presentem un vídeo on podreu conèixer millor com han sigut les sessions i participants de l’estiu passat.

Les classes a la Biblioteca Florida comencen el proper dimarts 7 de maig, i al Mercat del Torrent Gornal comencen dijous que ve 9 de maig. Inscriu-te enviant-nos un mail a:
hola@lafundicio.net
 
No te les deixis perdre!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.