Ràdio-xerrada. La cuina de l’Open Arms

Aquest divendres 26 d’abril a les 18h muntem de nou el Trajín amb la col·laboració de la XES local, aquesta vegada acompanyades per l’Òscar Rando, cuiner de l’Open Arms.

Per a qui encara no sàpiga d’aquesta iniciativa, l’Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de protegir amb la seva presència en el mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb una dilatada experiència en les costes espanyoles.

L’Òscar ha estat durant campanyes anteriors el cuiner d’aquest vaixell, aportant des dels fogons els sabers que ja al Prat havia adquirit. Xerrarem amb ell dels aprenentatges que ha tingut i com ha estat aproximar-se a l’experiència de l’Open Arms des de la cuina, sobre el bon sabor de cuinar l’ajuda mútua, i moltes coses més.

Al temps, aprofitarem per a xerrar sobre altres iniciatives en clau d’Economia Social i Solidària en què ha estat implicat per a entrar en diàleg amb altres exemples similars o possibles de L’Hospitalet.

Acosta’t i participa en la ràdio-xerrada d’aquest divendres al mercat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.