Cuinem El Tragí

 

Aquest divendres 22 de març a les 17h donem el tret de sortida a un dels projectes que ens tindrà ocupats i ocupades durant els propers mesos: El Tragí, una iniciativa per dinamitzar mercats locals de l’Hospitalet entreteixint economia social i solidària i pràctiques culturals.

I com a mostra, un botó: el divendres, al Mercat del Torrent Gornal, ens trobarem amb Susana Moliner qui ens parlarà de Cocinar Madrid, un projecte que té com a finalitat elaborar un mapa culinari de la ciutat de Madrid realitzant tallers col·lectius de cuina; al mateix temps que aprendrem la recepta d’alguns dolços àrabs amb Mujeres Pa’lante, col·lectiu format per dones migrants que recentment ha creat una cooperativa de treball com a part de la seva tasca d’acompanyament integral.

El mercat i la cuina són dos espais dedicats a una tasca tan directament vinculada a la cura i sosteniment de la vida com l’alimentació; tasca que ha estat històricament relegada a l’àmbit domèstic i assignada a les dones. Des de El Tragí proposem posar en valor la feina que sosté la vida i treure’l de l’esfera privada feminitzada, entenent la cuina també com un lloc de socialització i producció de coneixement.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.