Torna el Taller d’Història Oral de La Florida

Torna el Taller d’Història Oral de La Florida, ara amb nou horari: tindrà lloc tots els dijous de 17 a 19 h a l’espai Pomezia (c. Pins, 10, l’Hospitalet)

El taller és una iniciativa del Centre d’Interpretació de la Ciutat des de la Barraca (CICdB) que se suma als processos que impulsem al barri de La Florida de l’Hospitalet en el marc del projecte Des dels blocs, així com a les accions de la comunalitat urbana La Florida s’aveïna. 

Com el taller d’història que des de l’any 2015 impulsem als barris de Bellvitge i Gornal, es tracta d’un espai obert als veïns i veïnes, on prendre la paraula i repensar tant la història de la ciutat com les pràctiques memorials que la reafirmen. Parant especialment a les històries subalternitzades i a la memòria de la quotidianitat per tal de construir noves perspectives sobre el territori i el seu esdevenir històric, així com per imaginar futurs possibles socialment més justos. 

Ens interessen especialment la història de la ciutat informal i les seves manifestacions socials, culturals, econòmiques, etc. en la mesura en que poden ajudar-nos a entendre la ciutat des d’una perperspectiva no hegemònica.

Vine a col·laborar! No importa la teva edat, totes podem aportar al Taller d’Història.

Leave A Comment


Licencia Creative Commons · Excepto donde se indique lo contrario, esta obra está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported 2023 LaFundició · RSS Feed · Acceder