Exercici de fabulació especulativa, #delta del riu Llobregat, 2022

El proper dissabte 5 de març acollim a l’espai Keras Buti Chalmeta el taller Exercici de fabulació especulativa, #delta del riu Llobregat, 2022 a càrrec de Helen Torres. Una activitat associada a l’exposició Imaginaris Multiespècies a cura de Christian Alonso a La Capella.

Quins efectes no desitjats tenen les infraestructures creades pels humans en el Delta del riu Llobregat? Quines perspectives de futur tenen les espècies que habiten en aquesta zona?

Al taller es generarà una narrativa col·lectiva sobre futurs possibles. Utilitzarem com a matèria primera la nostra imaginació activada a partir de jocs, de passeigs, de textos de les filòsofes de la ciència Vinciane Despret i Donna Haraway i de l’antropòloga Anna Tsing, i del material recollit a l’Observatori naturcultural del Delta del riu Llobregat, present a l’exposició.

A càrrec de Helen Torres
10:30-14:30h
Keras Buti Chalmeta (Ulldecona, 26, Barcelona)
Inscripció prèvia a lacapella@bcn.cat

Leave A Comment


Licencia Creative Commons · Excepto donde se indique lo contrario, esta obra está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported 2023 LaFundició · RSS Feed · Acceder