Oferta laboral per projectes d’economia social i solidària i agroecologia

LaFundició estem buscant incorporar una persona al nostre equip per desenvolupar a llarg termini i de manera estable un seguit de processos específics relacionats amb l’economia social, l’alimentació i l’agroecologia.

LaFundició és una cooperativa situada a l’Hospitalet que impulsa processos col·lectius de recerca i creació cultural, i que para especial atenció a les relaciones entre condicions materials i producció simbòlica amb criteris de justícia social i democràcia cultural.

 

Descripció del lloc de treball

Contracte temporal de 6 mesos ampliables. Jornada completa.

Ubicació: L’Hospitalet i Barcelona.

Incorporació: Immediata

 

Perfil

Formació o experiència laboral en projectes d’economia social i solidària (ESS) relacionats amb la producció d’aliments ecològics, la seva distribució i comercialització. Concretament, experiència en gestió i administració de botigues, grups o cooperatives de consum, així com en establiments de restauració especialitzats en productes ecològics. Es requereix coneixement de sistemes ERP i CRM per implementar la plataforma Odoo.

Competències en eines de comunicació i publicitat.

Competències en organització i dinamització d’espais comunitaris vinculats als sistemes alimentaris sostenibles i els valors de l’ESS.

Capacitat de treballar en clau de projecte estratègic i col·lectiu.

Capacitat de treball en equip, escolta i comunicació. Autonomia, iniciativa i capacitat d’organització i planificació coordinada.

 

Funcions

Gestió i administració d’una botiga de productes ecològics i espai per activitats comunitàries relacionades amb els sistemes alimentaris sostenibles.

Implementació d’estratègies comercials i programes de dinamització comunitària a l’espai de la botiga. Disseny i implementació d’estratègies econòmiques, comercials, culturals i comunitàries en relació a la botiga i altres projectes relacionats.

Suport en la gestió i administració d’una cooperativa de consum agroecològic vinculada a la botiga.

Suport a la gestió, administració i comunicació d’un restaurant comunitari especialitzat en productes ecològics.

 

Idiomes

Nivell alt de català i castellà

Envia’ns el teu currículum a hola@lafundicio.net

 

Leave A Comment


Licencia Creative Commons · Excepto donde se indique lo contrario, esta obra está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported 2023 LaFundició · RSS Feed · Acceder