Fem oueres de vímet

El cap de setmana del 27 i 28 de març tornem a organitzar un nou taller amb l’artesana Mònica Guilera. En aquesta ocasió aprendrem a fer una ouera.

La cistelleria popular es caracteritza per crear un cistell específic per a cada necessitat concreta. Així doncs, com que des de fa unes setmanes el nostre veí Piki ens proveeix d’ous ecològics de gallina a la cooperativa de consum Keras Buti, i a fi d’endur-nos a casa els ous de manera sostenible, segura i amb estil, hem pensat en fer-nos una ouera de vímet.

El taller es gratuït i només cal inscriure’s prèviament enviant un mail a hola@lafundicio.net

No és necessari portar cap eina, però si en teniu i voleu fer servir les vostres pròpies tisores d’esporgar, navalles o punxons, porteu-los, és clar! Recomanem portar un davantal o similar.

L’horari del taller serà de 10 a 18 h, o sigui que és molt important que porteu el dinar!!! I el farem a Les Cabasses, al Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

 

Leave A Comment


Licencia Creative Commons · Excepto donde se indique lo contrario, esta obra está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported 2023 LaFundició · RSS Feed · Acceder