L’exposició ‘LLOCS’ al CC Collblanc-La Torrassa

Portada / BLOC / L’exposició ‘LLOCS’ al CC Collblanc-La Torrassa
L’exposició ‘LLOCS’ al CC Collblanc-La Torrassa
Spread the love

LLOCS-Collblanc-la Torrassa

L’exposició del projecte LLOCS, que va poder veure la primavera passada al Centre Cultural Bellvitge-Gornal inicia el seu camí i es trasllada al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa. Una exposició en la qual vam mostrar els resultats de la primera fase de treball en el projecte LLOCS.

Què és LLOCS? Doncs fins ara ha estat una investigació participativa sobre la reactivació d’espais urbans en desús a l’Hospitalet. Una iniciativa per pensar amb els veïns i veïnes com poden ser usats i de quina manera poden ser gestionats aquests espais. Aquí la web de la iniciativa: www.llocs.net

Fins a la data s’han implicat en aquesta recerca persones vinculades a les següents entitats: Centre Educatiu Esclat, Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico, Escola Prat de la Manta, Esplai Bocins – Fundació La Vinya, Institut Eduard Fontserè, Institut Bellvitge i Punt Òmnia JIS-Arrels a la Torrassa, esperem que es sumin moltes altres ja que LLOCS és un procés obert a totes aquelles persones o col·lectivitats que hi vulguin participar.

A més en l’exposició també es podran veure i consultar documentació sobre altres experiències de reactivació d’espais urbans, així com documentació de diferents programes posats en marxa per administracions locals en diferents ciutats o de col·lectius ciutadans, que poden servir-nos com a referència per idear col·lectivament un programa de reactivació de buits urbans específic de la ciutat de l’Hospitalet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *