L’exposició LLOCS al CC Bellvitge-Gornal, prorrogada fins al setembre

Portada / BLOC / L’exposició LLOCS al CC Bellvitge-Gornal, prorrogada fins al setembre
L’exposició LLOCS al CC Bellvitge-Gornal, prorrogada fins al setembre
Spread the love

L’exposició del projecte LLOCS, que vam inaugurar al Centre Cultural Bellvitge-Gornal i que inicialment havia de finalitzar ahir 30 de maig, posposa la seva clausura fins al setembre, quan la mostra d’entitats de les festes del barri prengui el relleu. Aquest marge de temps ens permetrà afegir més materials del procés, per exemple, dels i les alumnes de l’Escola Prat de la Manta amb els qui en aquest moment seguim treballant. Després la intenció és poder itinerar per altres barris de la ciutat, però mentre animeu-vos a passar per allà!

IMG_20170427_185741117

One thought on “L’exposició LLOCS al CC Bellvitge-Gornal, prorrogada fins al setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *