Així va quedar el carretó de LLOCS

Portada / BLOC / Així va quedar el carretó de LLOCS
Així va quedar el carretó de LLOCS
Spread the love

Després d’una intensa setmana de treball en companyia de MAKEA tu vida, ja tenim a punt la unitat mòbil de LLOCS. La base del dispositiu és un carret que al seu dia va servir a una floristeria de Sant Andreu i al que hem afegit algunes modificacions per fer-ho el més versàtil possible. Ara esperem que es converteixi en una infraestructura d’esdeveniments amb la que activar les accions que al llarg de la segona fase de LLOCS es posin en marxa en els diferents barris. Ja l’anireu veient en diferents situacions en properes entrades del bloc, de moment, es troba al CC Bellvitge com a part de l’exposició de LLOCS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *