Parterre Prado 11: sessió 2

Portada / BLOC / Parterre Prado 11: sessió 2
Parterre Prado 11: sessió 2
Spread the love

Avui dimecres ha tingut lloc a l’Espai Físic de LaFundició, la tercera sessió (si, la primera sessió va ser la sessió 0) de disseny i construcció del parterre del portal 11 del carrer Prat. Reprenent la conversa de la setmana anterior, hem estat parlant sobre les següents preguntes:

  • Què hi ha ja?
    • Què hi podria haver / créixer?
    • Qui el cuidarà?
    • Quant durarà?

És recurrent, tant entre la comunitat de veïns i veïnes com entre els i nois i noies de l’Esclat, la idea que ningú cuidarà d’allò que puguem arribar a crear. És la segona vegada que parlem d’això, havent sorgit ja el tema en la primera sessió. Una de les estratègies que se’ns han ocorregut per revertir aquesta dinàmica és desenvolupar en paral·lel al disseny global, petites actuacions que vagin puntuant l’espai. La setmana que ve, farem la primera d’aquestes intervencions, per començar: ¡apanyarem les vores del portal per poder-hi seure! I per això hem estat prenent mesures. A veure que tal se’ns dóna la setmana, que serà quan reprenguem la conversa sobre els rols que a cadascú i cadascuna li agradaria assumir respecte a l’espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *