Curs intensiu de romanó

L’Escola Popular Keras Buti ofereix un curs intensiu de romanó amb l’especialista Carlos Muñoz Nieto

Del dilluns 18 al divendres 22 de juny, en dues franges horàries per a nivell inicial i avançat (de 10 a 11:30 h i de 12 a 13:30 h) a la seu de l’associació Lacho Baji Cali (Avda. Vilanova, 22).

Una ocasió que no et pots perdre si t’interessa conèixer la llengua comuna del poble rom a tot el món. Un patrimoni cultural universal desgraciadament massa desconegut a l’estat espanyol que ha de ser conegut i preservat.

Per inscriure’t envia’ns un correu a hola@lafundicio.net o truca al 654.465.108.

Us deixem aquesta interessantíssima entrevista amb Carlos Muñoz Nieto per anar entrant en situació 🙂

2 comentaris de “Curs intensiu de romanó

  1. Vicky García diu:

    hola! Soy de una escuela municipal de teatro en Galicia que trabaja la igualdad entre laspersonas y la defensa de los distintos idiomas y estamos preparando un recital poético en varios idiomas. Tenemos elegido un soneto de José Heredia, del libro Penar ocono pero no encontramos quien nos ayude con la pronunciación. Podríais ayudarnos mandándonos el soneto grabado con voz para recitarlo con el resto de idiomas?? Gracias. Un saludo.

    • lafundicio diu:

      Hola Vicky! Disculpa que no hayamos visto tu mensaje antes ¿Estamos a tiempo de enviar la grabación? ¿Estamos a tiempo? Si aún estamos a tiempo nos puedes enviar el soneto a la dirección de correo hola@lafundicio.net Gracias y felicidades por la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *